ŞAFAK MOBİL SAĞLIK ZİYARETİ

Sağlık Hareketi Derneği olarak 3 KASIM 2020 tarihinde yapmış olduğumuz ziyaretin detayları

Sağlık Hareketi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prm. , 3 Kasım 2020 tarihinde Özel Ambulans Hizmeti veren Şafak Mobil Sağlık Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Derneğimizin amaçları doğrultusunda özel sektörde çalışan sağlık personellerinin durumları hakkında bilgi alıp, ileri dönemde Sağlık Hareketi Derneği olarak özel sektörde çalışan sağlık personellerinin haklarının korunması ve hak ettiği değerin verilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını bildiren , Şafak Mobil Sağlık’ın bu konu hakkında düşüncelerini aldı. Bahsi geçen konu hakkında yaklaşık iki saat süren konuşma sonrasında derneğimizi en iyi şekilde ağırlayan Şafak Mobil Sağlık’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.