SAĞLIK HAREKETİ DERNEĞİ
AÇILDI

Sağlık Hareketi Derneği açılış duyurusunu 22 Ağustos 2020 tarihinde yapmış bulunmaktadır.

ÜYELİK BAŞVURUSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

SAĞLIK HAREKETİ DERNEĞİ HEDEF VE AMAÇLARI

Temel ilke ve prensiplerimiz doğrultusunda hiçbir kurum, kuruluş ve kişi asla karalanmayacak. Sağlık çalışanlarının faydasına yapılacak her türlü etkinliğe her zaman tam destek verilecektir.

Sağlık Hareketi Derneği bir saha derneği olarak, katılmak isteyen bütün sağlıkçılara kapısını açmıştır. Hiçbir meslek ayırmaksızın hepsi için gereken çalışmalar en üst seviye de tutulacaktır.

Türkiye’nin dört bir yanında eğitimler, sempozyum, panel tarzı etkinlikler yapılarak mesleğin gelişimi adına kaliteli olan sağlık çalışanlarımızın daha da kaliteli hale gelmesi için çaba göstereceğiz.

Atama bekleyen binlerce sağlık çalışanının iç sesi olmak için çalışmaları resmi yollar doğrultusunda gece gündüz demeden yapacaktır.

Atanmış sağlık çalışanı arkadaşların hak kazanımları için gerekli resmi kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar yapılacaktır.

Özel sektörde kötü şartlarda çalışan, mobing uygulanan, hakları verilmeyen arkadaşların haklarını aramaları hususunda gerekli şartların sağlanması. İçin çalışmalar yapılacaktır.

Sağlık çalışanlarının çıkarı doğrultusunda yapılacak her türlü etkinlik kimin yaptığına bakılmaksızın desteklenecektir.

Pandemi süreci bittikten sonra yılda en az iki defa bakanlık, bağlı kurum ve kuruluş ziyaretleri yapılacaktır.

Derneğimizin çok yakında eğitim ve toplantı salonu açılacaktır. Salonun kapıları haftanın 7 günü sabahtan akşama kadar açık olacaktır. İsteyenler gelip dernekte kahvesini, çayını içebilir; tıbbi kütüphanemizi kullanabilirsiniz. ileri ki süreçte İstanbul’a gelenler için dernekte ayrı bir konaklama yeri de olacaktır.