İçeriğe geç

HAKKIMIZDA

Derneğimiz 19 Haziran 2020 tarihinde alanında iyi eğitimler almış ve birçok deneyimi ve başarısı olan Paramedik, Acil Tıp Teknisyeni, Hemşire, Biyomühendis ve Radyoloji Teknikeri branşlarına mensup kamu personelleri tarafından kurulmuştur. Derneğimiz sağlık alanında branş farklılığı gözetmeksizin tüm branşları insan ve yaşam arasındaki zincire benzetir. Her branş zincirin bir halkasını oluşturur. Zincirin bir halkası unutulur ve önemsenmezse zincir kırılır ve insan yaşama bağlanamaz. Bundan ötürü derneğimizde her branşın öneminin büyük olduğunun farkındayız. Derneğimiz bünyesinde bulunan branş masaları ile zincirin her halkasını güçlendirmek için donanımlı yurt dışı eğitmen sertifikalı eğitimcilerimiz ile dünya standartlarında ve güncel kılavuzlara uygun eğitimler, sempozyumlar ve kongreler düzenlenmesi bunun neticesinde sağlık personeli ve öğrencilerinin bilgi düzeylerinin arttırılması amaçlanmaktadır.

Amacımız sağlık alanında her branşın önemli olduğunu ve yaptığımız işin bir ekip çalışması olduğunu benimseyerek Türkiye’de görev alan sağlık personellerinin dünyanın örnek alacağı bilgi ve donanıma sahip duruma getirmek, sağlık çalışanlarının bu amacın gerçekleştirmesi için şartlar ve durumlar fark etmeksizin dernek bünyesindeki tüm imkanlardan yararlanmasını sağlamaktır.