SAĞLIK HAREKETİ DERNEĞİ
Resmi Üyeliği

Sağlık alanında yapacağımız çalışmalara destek vermek ve Sağlık Hareketi Derneği tarafından verilecek olan eğitimlere ücretsiz katılım sağlayabilmek için üye olabilirsiniz.

ÇALIŞMALAR

Ülkemizde sürekli görülen sağlık çalışanlarına uygulanan şiddetlere ve haksızlıklara karşı Sağlık Hareketi Derneği olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanında olup gerekli tüm hukuksal mücadelede bulunacağız.

EĞİTİMLER

Sağlık Hareketi Derneği tarafından verilen her eğitim sonunda Sertifika verilmektedir. Derneğimize üye olan arkadaşlarımız her eğitimden haberdar olacak ve eğitime katılmaları durumunda herhangi bir ücret alınmayacaktır.

ORGANİZASYONLAR

Sağlık Hareketi Derneği tarafından ayarlanacak tüm organizasyonlarda üye olan arkadaşlara e-posta yoluyla bilgilendirilme sağlanacaktır.