İçeriğe geç

MİSYON

Bir insanın hayatına dokunmanın ve hayatta kalmasına yardımcı olmanın çok büyük önem taşıdığını ve gurur duyulası kutsallığının farkındayız. Bizler sağlık alanında bulunan bütün yardımcı sağlık personelleri, sağlık branş öğrencileri ve sağlık çalışanlarının mesleki yeterliliklerini en üst seviye ve dünya standartlarına getirebilmek, meslek yaşantılarında karşılarına çıkabilecek olgulara doğru ve güncel tıbbi kılavuzları kaynak alarak müdahale etmelerini sağlamak amacıyla üyelerimizin bilgi ve beceri donanımını artırmak için çalışıyoruz. Eğitimler, uygulamalar ve birebir dersler ile yaptığınız müdahalenin en az hatta mümkünse sıfır hata ile ve en güncel bilgiler ile uluslararası standartlara uygun olması amacımız.

VİZYON

Türkiye’de ki tüm yardımcı sağlık personelleri, sağlık branş öğrencileri ve sağlık çalışanlarının eğitim standartlarını uluslararası standartlarına çıkarmak, özellikle acil hasta yönetimi eğitim alanında dünyada örnek alınacak eğitim uygulamaları oluşturma ve sağlık alanında ülkemizdeki tüm sağlık personellerinin bilgi ve donanım acısından dünyada üst sıralara çıkarma ve uluslararası başarı elde etme konularında önder kuruluş olmak.