İçeriğe geç

ACIBADEM MOBİL ZİYARETİ

Sağlık Hareketi Derneği olarak 3 Eylül 2020 tarihinde yapmış olduğumuz ziyaretin detayları

Sağlık Hareketi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prm. , 3 Eylül 2020 tarihinde Mobil Sağlık Hizmeti veren Acıbadem Mobil Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Derneğimizin amaçları doğrultusunda özel sektörde çalışan sağlık personellerinin durumları hakkında bilgi alıp, ileri dönemde Sağlık Hareketi Derneği olarak özel sektörde çalışan sağlık personellerinin haklarının korunması ve hak ettiği değerin verilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını bildiren , Acıbadem Mobil’in bu konu hakkında düşüncelerini aldı. Bahsi geçen konu hakkında yaklaşık üç saat süren konuşma sonrasında derneğimizi en iyi şekilde ağırlayan Acıbadem Mobil’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.